İnstagram takipçi al

Web Sitesi Satarak Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Web Sitesi Satarak Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Web sitesi satarak para kazanmak son günlerde kodlama öğrenenler tarafından sıkça yapılmakta. Bu yöntem ile ciddi paralar kazanan kişiler oldukça fazla olması ile beraber öğrendikten sonra çok hızlı para kazanabilirsiniz. Web Sitesi Satarak Para Kazanabilmek İçin İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.




Nasıl Web Sitesi Yapılır?

Web sitesi yapabilmek için HTML - CSS - JAVA SCRİPT gibi dilleri temel seviyede bilmeniz yeterli olucaktır. Veya hazır template bulup düzenleyip satışa koyabilirsiniz bu templateler beğenilip satın alınabilir.

Web Sitesi Satarak Nasıl Para Kazanılır?

Web sitesi satmak için öncelikle dediğimiz gibi temel seviyede html css gibi dilleri bilmeniz gerekiyor, veya Wordpress platforumdan veya blogger'dan düzenleyeceğiniz templateleri satışa çıkartarak para kazanabilirsiniz.

Peki nasıl satacağız. Ürününüzü satabilmek için öncelikle Sadece10 sitesine kaydolun kayıt işlemini bitirdikten sonra ilanınızı ekleyin örnek olarak "oyun indirme sitesi için template" gibi bir başlık belirledikten sonra:
  • Kodlayarak Bir Site Yaptıysanız En Az 150₺
  • Template Düzenleyerek Yaptıysanız En Az 10₺
Bunun için kendinizin yaptığı bir template kullanmanızı tavsiye ederiz.

Sitenizi yaptınız ve bir alıcı bulduğunuzu varsayalım, alıcı ürününüzü aldıktan sonra paranız hesabınıza geçer 18 yaş altı iseniz paranızı çekemebilirsiniz bunun için web sitemizin arama kısmına 18 yaş altı banka hesabı açma yazarak bir banka hesabı açabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski