Discord Bedava Nitro Alma (Güncel)

Discord Bedava Nitro Alma - Discord Bedava Nitro Nasıl Alınır - Discord Nitro Generator - Discord Nitro Veren Siteler - Discord Bedava Nitro Hilesi

Günümüzde birçok platform ve site Discord bedava nitro vermektedir. Sizlerde tamamen ücretsiz bir şekilde nitro almak ister misiniz? İşte Detaylar...

Discord Bedava Nitro Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, günümüzde birçok kişi bedava Discord nitro kullanmaktadır.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



Discord Bedava Nitro Alma Yöntemleri

Bedava Nitro almak mümkün. Peki nasıl? Bu yayınımızda bütün detayları ile sizlere bedava nitro almayı göstereceğiz.

1-) Kampanyaları Beklemek

Birçok platform belirli kampanyalar düzenleyerek Discord Nitro vermektedir. Örneğin Epic Games geçtiğimiz günlerde Discord ile anlaşma sağlayıp kullanıcılarına ücretsiz Discord Nitro vermiştir.

Sizlerde işinize yarayacak kampanyaları bekleyerek ücretsiz Discord Nitro sahibi olabilirsiniz. Ayrıca web sitemizden de önemli kampanyaları paylaşmaktayız. Bu kampanyaları web sitemizden takip edebilirsiniz.

2-) İninal İle Nitro Almak

İninal ile bedava bir şekilde Nitro alabilirsiniz. İninal, Sadece arkadaşlarınızı davet ederek para kazanma imkanı sunan platformlardan biridir. İninal ile Nitro bedava nitro almak için öncelikle İninal uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. İninal uygulamasını şu şekilde indirebilirsiniz:

  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve kurun.
Kurulum işlemini bitirdikten sonra uygulamayı açın ve kayıt olun. Kayıt olurken "md512174" kodunu kullanarak kayıt olursanız bedava 5₺ kazanabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra arkadaşlarını davet et bölümüne girerek size özel oluşturulmuş kodu kopyalayın. Daha sonra kodunuzu İninal uygulamasına kayıt olmamış arkadaşlarınıza vs. gönderin. Kodunuz ile kayıt olan kullanıcılardan kişi başı 5₺ bakiye kazanırsınız.

3-) Tosla İle Nitro Almak

Tosla ile Nitro alan birçok kişi bulunmaktadır. Sizlerde bedava bir şekilde Tosla ile Discord Nitro alabilirsiniz. Burada da aynı yöntem geçerlidir. Arkadaşlarınızı davet ederek bakiye kazanıyorsunuz. Bu bakiye ile de Discord Nitro alabilirsiniz. Öncelikle Tosla uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı şu şekilde indirebilirsiniz:
  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve kurun.
Uygulamayı açtıktan sonra kayıt olun. Kayıt olduktan sonra profilinizi tamamlayın ve "Arkadaşlarını Davet Et" bölümüne gelin. Daha sonra size özel üretilmiş kodu kopyalayın. Bu kodu arkadaşlarınız ile paylaşın ve arkadaşlarınızın Tosla uygulamasına sizin kodunuz ile kayıt olmasını söyleyin.

Kayıt olan kişi başı 3₺ bakiye kazanırsınız. Bu parayı iki tarafta kazanır.

Discord Nitro ücretleri Türkiye'ye özel fiyatlandırmalar geldiğinden dolayı daha ucuz temin edebilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski